Kurz vaření u Vás doma

Dodavatel: Adrop
Celkem dvě až tři hodiny bezstarostné výuky, suroviny obstaráme, Vy se jenom bavíte. Kurzy probíhají přímo ve Vaší kuchyni v prostředí, které dobře znáte. Při kurzech používáte vlastní vybavení a naučíme Vás improvizovat v okamžiku, kdy něco chybí. Praha Více
  • Dostupnost: 24 dní
  • Kod výrobku: 00283
  • Varianta
Cena:3 560,- Kč
bez DPH 2 967,-

Zboží nelze momentálně objednat

Kurz vaření u Vás doma

Celkem dvě až tři hodiny bezstarostné výuky, suroviny obstaráme, Vy se jenom bavíte. Kurzy probíhají přímo ve Vaší kuchyni v prostředí, které dobře znáte. Při kurzech používáte vlastní vybavení a naučíme Vás improvizovat v okamžiku, kdy něco chybí.

Praha

V Praze máte na výběr z 6 druhů kuchyní:

Italská kuchyně

Máte rádi lehkost italské kuchyně? Rádi se díváte na kuchaře, jak připravuje pizzu? A co italské saláty nebo moučníky? Italská kuchyně je lehká, aromatická a krásně barevná. Je radost ji připravovat i konzumovat. Tak na co čekáte? Menu: polévka, předkrm, hlavní chod, moučník.

Sushi

Tradiční japonský pokrm z rýže, syrových ryb a plodů moře vyniká nejen vytříbenou chutí, ale i na naše poměry nezvykle pestrou estetickou úpravou. Jeho příprava může být příjemným zpestřením nejedné společenské události a zároveň i silnou výzvou pro fantazii. Vybrat si můžete z více menu, které se skládá z polévky, nigiri (prstové sushi tvarované z rýže a zdobené plátky syrové ryby nebo zeleniny) a maki (rolované sushi, zabalené v mořských řasách).

Thajská kuchyně

Thajská kuchyně je velmi rozmanitá. Trochu se podobá kuchyni čínské a trochu asijské. Nebojte se experimentovat. Když překonáte nedůvěru k podivným barvám a vůním poznáte, že všechno má svou osobitou chuť. Menu: polévka, předkrm, hlavní chod, moučník.

Mexická kuchyně

Dle posledních výzkumů patří právě mexická strava mezi nejzdravější a nejdietnější jídlo vůbec. Základ této kuchyně tvoří zelenina, ovoce a luštěniny. Pouze jako doplněk zde slouží pečivo z kukuřičné mouky. Základ mexické kuchyně tvoří zelenina, exotické ovoce a luštěniny. Téměř vše se připravuje s cibulí a česnekem.

Česká kuchyně

Česká kuchyně gurmány příjemně překvapí. Přestože ji ovlivnily kuchyně sousedních zemí (Maďarsko, Rakousko, Německo), největší inspirací stále zůstávají tradiční staročeské recepty. Jejich základem jsou suroviny, které bylo možné vypěstovat doma – především obilí, luštěniny, brambory a maso. Tradiční česká kuchyně, to jsou pestré chutě vonící libečkem, meduňkou, kerblíkem či saturejkou - a také hodně poezie. Ačkoli je česká kuchyně bohatá na maso a tuky, stravovací zvyklosti se v dnešní době posouvají ke zdravějšímu životnímu stylu. Základem vždy byla a je polévka, poté následuje hlavní chod. Zákusek se podává většinou až k odpolední kávě či čaji.

Na přání

Můžete společně s přáteli Vaším vařením pojmout jinak strávený večer, u kterého se jistě pobavíte. Záleží jen na Vás, co se budete chtít naučit uvařit. Nakonec můžete samozřejmě vše, co uvaříte, hned servírovat na Váš jídelní stůl.

Brno a okolí

V Brně máte na výběr z různých druhů menu (i dle domluvy možné jiné menu ve stejné hodnotě):

Menu 1

Do růžova pečené prsíčko z kachny servírované se salátkem Waldorf a hořtičným dresingem,

Galantýna z kuřecího stehna a pistácíí podávaná s rizotkem a mladou dýňí,přírodní omáčka,

Vanilková Panna cotta přelitá karamelovou omáčkou, jahodový sorbet.

Menu 2

Do křupava smažená zeleninová rolka podávaná listovým salátkem a dresingem ze sezamu a sweet chilli,

Losos pečený v papilotě servírovaný s kaší z pečeného česneku a brambor, citronovo-kaparová omáčka,

Sabayonem gratinované teplé lesní ovoce podávané v mandlovém košíčku.

Menu 3

Tatarák z norského lososa a jablek, servírovaný s bylinkovou smetanou a toastem,

V solném kabátku pečená pražma královská podávaná na ragů z brambor a černých oliv, ratatouille salsa,

Citronové sorbeto se skořicovým oplatkem a čerstvou jahodou.

Menu 4

Cuketové carpaccio marinované citronovým olejem, podávané s nočky bylinkového sýru Ricotta, piniemi a řeřichou,

V parmezánové krustě pečená vepřová panenka, bramborové dukátky, petrželková omáčka,

Čokoládové soufflé s vanilkovou omáčkou a malinamy ve zlatém cukru.

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy.

Čas

2 - 3 hodiny.

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro 1 i více osob.

Oblečení

Dle Vašeho uvážení. Doporučujeme mít kuchyňskou zástěru.

Sezóna

Celoročně.

Měli byste vědět

Cena zahrnuje suroviny potřebné k vaření pro daný počet osob. Kurzy doma se konají v Praze, nebo max. 20 km od Brna zdarma (bez doplatku). Je možné zařídit kurzy i ve vzdálenějších lokalitách, jen musíte počítat s příplatkem na dopravu 10 - 12,-/km dle dané lokality.

Rezervace termínu

Alespoň 3 týdny předem.

Varianta Kurzy A (Thajská/mexická/italská/česká kuchyně) pro 1 - 2 osoby (Praha)
Darečky.cz